Clínica Alejandría – Valencia

Clínica Alejandría – Valencia

As an oasis amidst the hustle and bustle of the city, this week we bring the latest project of Clínica Alejandría in Valencia, Spain. The medical and educational center is specialized in dermatology and aesthetics and holds an impeccable interior design with Mediterranean vibes, in which even the most minimal detail has been considered. Nature is present as soon as you enter and find a courtyard with an olive tree, symbol of the region.

Clínica Alejandría – Valencia
Clínica Alejandría – Valencia

Natural light and neutral tones invade the space, combined with ancillary furniture from Viccarbe in pastel shades. Mediterranean pieces which convey design, warmth and a pleasant sensation of comfort and wellbeing.

Clínica Alejandría – Valencia
Clínica Alejandría – Valencia
Clínica Alejandría – Valencia
Clínica Alejandría – Valencia

Erre Arquitectura and AT4 Group have joined forces to transform an old, abandoned place in a pioneer center in the city focused on health and the care of people. The result is a balanced atmosphere which oozes trust and wellbeing in every corner.

Clínica Alejandría – Valencia

· · ·

Location | Valencia, Spain

Interiors | Erre Arquitectura

Project | AT4 Grupo

Photography | Javier Diaz