The Terrazzo Concrete Office – Israel

The Terrazzo Concrete Office – Israel

Modern renovation of a 500 square meters office in a historical building in Tel Aviv, overlooking the sea. The design studio was looking to open and light up the public & leisure area, keeping the center as a communal space for meetings, visits and team catch-ups. A key piece for this is the modular Common bench, designed by Naoto Fukasawa for Viccarbe, acting as a comfortable meeting point for teams to gather, work and even relax.

The clean, minimalistic and monochromatic design look was achieved by exposing the original 60 year old concrete floor, continued by using Terrazzo cladding on the walls.

The Terrazzo Concrete Office – Israel
The Terrazzo Concrete Office – Israel

· · ·

Location | Tel Aviv, Israel

Design | Tal Goldsmith Fish

Photography | Amit Geron

Projects